Sfaturi utile pentru inscrierea corecta in directoarele web romanesti

Efectuam de aproape 2 ani , serviciul de inscriere in directoare, inscriere ce se realizeaza cu o foarte mare seriozitate din partea celor doi operatori promoseo, si ca un mic amanunt puteti sa ne verificati vastul portofoliu de inscriere.

Serviciul oferit de PROMOSEO , se bazeaza pe o lista de directoare romanesti si o lista de directoare straine, bine pusa la punct de echipa noastra, liste complet functionale, si parcurse aproape zilnic. Orice director care nu mai functioneaza este inlocuit imediat cu altul functional, care sunt in lista de asteptare al promoseo.

Sfaturi de inscriere:

– va recomandam un numar mare si variat de tiluri (care sa fie compus din doua pana la patru cuvinte, dar atentie, nu de o insiruire de cuvinte) (pentru inscriere, promoseo accepta intre 5 – 10 titluri).

-va recomandam un numar mare si variat de descrieri (care sa fie compuse din 200-250 caractere, majoritatea directoarelor mergand pe acest numar) (pentru inscriere, promoseo accepta intre 5 – 10 descrieri).

– sa nu introduceti in titluri numele domeniului (ex: nume.ro sau www.nume.ro) , multe directoare neacceptand acest lucru.

– cand alegeti adresa de mail, indicat ar fi sa fie una a domeniului (ex: [email protected]), deoarece sunt cateva directoare care accepta doar cu adresa de mail a domeniului respectiv (pentru inscriere pomoseo, poate realiza la cerere adresa de mai personala de forma: [email protected]).

– alegeti cu mare atentie categoria (de preferat subcategoria din categorii, si sa nu lasati in cea mama) in caz contrar veti avea marea surpriza sa nu va fie aprobat siteul. (promoseo alege intotdeauna categoria data de client, doar la cererea clintului alegem cu mare atentie categoria cea mai apropiata siteului dvs).

– NU inscriem pagini din interiorul siteului (deep link), decat daca directorul respectiv specifica acest lucru (daca o vom face, s-ar putea sa fie de mantuiala, iar siteul sa nu fie acceptat).

Acestea fiind spuse , va invitam sa alegeti unul din pachetele de inscriere puse la dispozitie de promoseo. Va multumim

Tagged with: , , , ,
Posted in Articole
Facebook

Inscriere in directoare

Oferim serviciul de inscriere in directoare web romanesti de peste 5 ani. Avem o lista de peste 120 de directoare romanesti, online, pe care o actualizam in mod continuu. Pachetul este de 22 euro (PayPal, Transfer Bancar). Pentru directoare straine, contactati-ne.

Advertoriale
Va oferim articole cu link-uri in ele, pe o retea de siteuri de calitate, cu ip-uri unice. Articolele pot fi scrise de noi, sau de dvs, doar pentru publicare. Avem o gama larga de nise, printre care sanatate, divertisment, sport, administratie, culinar si chiar auto.