Servicii tipografice de calitate oferite de Vertical Ascending

Cand vorbim de servicii tipografice de calitate ne gandim in primul rand la un raport optim intre calitatea lucrarilor si preturile accesibile cu care lucram. Materialele promotionale tiparite de noi, ajuta clientul sa-si intareasca credibilitatea prin informatii suplimentare despre produsele si serviciile practicate.

Executam multe tipuri de materiale promotionale, de la cele mai simple cum sunt flyerele si pliantele, pana la cataloage si brosuri executate cu mare grija.

Despre tiparul de materiale promotionale

Materialele promotionale pot fi de mai multe feluri, de cele mai multe ori au legatura cu tipul de afacere pe care il aveti. Ele pot fi generale, pentru prezentarea firmei si pot fi targetate atunci cand promovam un anumit produs sau serviciu prestat de firma respectiva.

In ambele cazuri, aceste materiale promotionale trebuie sa fie de foarte buna calitate, cu un design atragator si tiparite pe hartie de calitate. Cele mai bune tiparituri sunt cele facute pe offset unde si pretul si calitatea sunt foarte bune la cantitatile mari.

Pentru cantitatile medii sau mici recomandam tiparul digital unde cantitatea nu influenteaza atat de mult pretul acestor materiale publicitare. Va putem ajuta atat la crearea cat si la tiparirea produselor publicitare, flyere, pliante si altele.

Servicii tipografice de calitate

Experienta de 12 ani in domeniul serviciilor tipografice digitale si offset ne recomanda ca o firma serioasa si de incredere in domeniul serviciilor tipografice. Stim ca de calitatea muncii noastre depinde imaginea firmei promovate, de aceea punem accent pe finisarea de calitate a tipariturilor.

Calitatea tiparului este influentata de design, daca lucrarea este facuta corect, la scara sau daca are imaginile la rezolutia optima, daca s-a lasat bleed, margine de taiere. Noi verificam fiecare lucrare inainte sa intre la tipar si facem ajustarile necesare pentru ca lucrarea sa iasa bine.

Imaginea afacerii dvs conteaza. Alegeti o firma de incredere care sa va ofere servicii tipografice de calitate pentru materialele promotionale tiparite.

Tagged with:
Posted in Articole
Facebook

Inscriere in directoare

Oferim serviciul de inscriere in directoare web romanesti de peste 5 ani. Avem o lista de peste 120 de directoare romanesti, online, pe care o actualizam in mod continuu. Pachetul este de 22 euro (PayPal, Transfer Bancar). Pentru directoare straine, contactati-ne.

Advertoriale
Va oferim articole cu link-uri in ele, pe o retea de siteuri de calitate, cu ip-uri unice. Articolele pot fi scrise de noi, sau de dvs, doar pentru publicare. Avem o gama larga de nise, printre care sanatate, divertisment, sport, administratie, culinar si chiar auto.