Prima casa, o afacere profitabila

Programul ‘Prima Casa’ a inceput pe zi ce trece sa prinda un foarte bun si mare contur in randul celor care doresc sa isi achizitioneze un apartament sau chiar o casuta.

Tineri fara adapost sau care inca locuiesc la parinti, doresc sa isi continue traiul decent, apeland la acest program pus la dispozitie de statul roman, dar insa, cu locuri limitate, ca asa este la noi.

Totodata ei trebuie sa apeleze la diferite firme de mutari mobila pentru a se putea muta fara prea multe griji in apartamentul primit de la stat prin acest program. Aici intervin si fac o paranteza, ca nu sunt multe pe piata si cu corectitudine precum cei de la www.MoveOut.ro .

Pe langa tinerii ce isi doresc clar o casa pentru a-si trai mai linistita viata, mai sunt si acei oameni care doresc sa realizeze afaceri, afaceri chiar profitabile din programul ‘Prima Casa’.

Si anume, acele persoane care deja au o casa, sunt foarte bine instarite din punct de vedere financiar, dar doresc sa faca din acest lucru un business pe termen lung, si chiar unul de succes dupa cum spun majoritatea expertilor.

Acesti oameni care intra in acest asa zis ‘business’, achizitioneaza aceste apartamente, dand avansul, iar mai apoi inchiriindu-le persoanelor ce doresc un adapost, astfel incat posesorii apartamentelor, nemaiachitand ratele aferente, ele intrand in grija viitorilor chiriasi, care vor plati lunar o suma intre 300 si 400 de euro, exact cat ar fi rata unui apartament, sau chiar mai mult.

Astfel dupa o perioada de 15-30 de ani, cu avansul dat, persoanele care au intrat in bussines, vor ramane proprietari ale acestor case, ei achitand doar avansul respectiv, ratele auto-platindu-se de eventualii chiriasi care tocmai au trecut prin pragul caselor.

Tagged with: ,
Posted in Articole
Facebook

Inscriere in directoare

Oferim serviciul de inscriere in directoare web romanesti de peste 5 ani. Avem o lista de peste 120 de directoare romanesti, online, pe care o actualizam in mod continuu. Pachetul este de 22 euro (PayPal, Transfer Bancar). Pentru directoare straine, contactati-ne.

Advertoriale
Va oferim articole cu link-uri in ele, pe o retea de siteuri de calitate, cu ip-uri unice. Articolele pot fi scrise de noi, sau de dvs, doar pentru publicare. Avem o gama larga de nise, printre care sanatate, divertisment, sport, administratie, culinar si chiar auto.