Filmul Holmes și Watson (2018)

Filmul Holmes și Watson (2018) povestește despre detectivul Sherlock Holmes și colegul său, Watson într-o versiune de comedie care lucrează împreună pentru a rezolva cazuri dificile. Caracterul lui Holmes și Watson (2018) se bazează pe opera literară clasică a lui Arthur Conan Doyle.

Filmul a fost regizat de Etan Cohen în colaborare cu producătorii Jimmy Miller și Clayton Townsend. Anterior, Etan Cohen a regizat filmul Get Hard (2015) și a scris multe scenarii de film precum Madagascar: Escape 2 Africa (2008), apoi Men in Black 3 (2012) și acest film Holmes și Watson.

Filmul are un gen de aventură, mister și comedie cu actorul John C. Reilly, care joacă Dr. John Watson este un partener holmes în rezolvarea cazurilor sale. A fost și un tânăr actor, Noah Jupe, care a acționat ca nepotul doctorului John Watson, Doxy. În plus, Rob Brydon este inspectorul Lestrade și Ralph Fiennes, în calitate de antagoniști, profesorul Moriarty.

În timp ce Sherlock Holmes, jucat de Will Ferrell, este un actor talentat, care este, de asemenea, un comedian, producător și scriitor de film. Unele dintre filmele cu rolul lui Will Ferrell includ Megamind (2010), care a câștigat Premiul Kids Choice 2011 Favorit Buttkicker și Daddy’s Home categorie (2015) categorie preferată Actor Movie în Premiul 2016 Kids Choice.

Doriți să știți povestea aventurii lor în filmul Holmes și Watson (2018) online subtitrat? Totul veti conoaste dupa vizionarea întregului film.

Tagged with:
Posted in Articole
Facebook

Inscriere in directoare

Oferim serviciul de inscriere in directoare web romanesti de peste 5 ani. Avem o lista de peste 120 de directoare romanesti, online, pe care o actualizam in mod continuu. Pachetul este de 22 euro (PayPal, Transfer Bancar). Pentru directoare straine, contactati-ne.

Advertoriale
Va oferim articole cu link-uri in ele, pe o retea de siteuri de calitate, cu ip-uri unice. Articolele pot fi scrise de noi, sau de dvs, doar pentru publicare. Avem o gama larga de nise, printre care sanatate, divertisment, sport, administratie, culinar si chiar auto.