Despre proiectele online

Mediul online este un loc unde foarte multi freelanceri isi desfasoara activitatea si reusesc sa-si asigure un trai decent de pe urma proiectelor lor lansate in www.

Practic, oricine are cunostinte medii despre online isi poate crea un website unde sa produca continut original de calitate, de pe urma caruia ar putea castiga sume importante de bani in timp, daca proiectul se promoveaza intr-un mod pozitiv.

Observam zilnic foarte multe site-uri valoroase, cu informatii bogate si cu un continut curat si interesant, dar si foarte multe site-uri care nu ar trebui sa mai incarce motoarele de cautare pentru ca promoveaza spam-ul si continutul copiat.

Site-urile care ar trebui sa fie mai apreciate sunt cele legate de alimentatie, sport, stiri, drpciv, cod rutier, auto, sanatate, cu conditia ca acestea sa fie cat mai prietenoase cu cei care le viziteaza si sa nu ii intampine cu foarte multe reclame inca de la prima accesare.

Este de inteles ca fiecare trebuie sa castige din proiectele lor online pentru a se intretine, pentru a rezista intr-un mediu actualizat foarte des, dar trebuie sa facem diferenta dintre calitate si mizerie.

Oricine isi poate face un site, dar nu oricine il poate duce la succes.

Posted in Articole
Facebook

Inscriere in directoare

Oferim serviciul de inscriere in directoare web romanesti de peste 5 ani. Avem o lista de peste 120 de directoare romanesti, online, pe care o actualizam in mod continuu. Pachetul este de 22 euro (PayPal, Transfer Bancar). Pentru directoare straine, contactati-ne.

Advertoriale
Va oferim articole cu link-uri in ele, pe o retea de siteuri de calitate, cu ip-uri unice. Articolele pot fi scrise de noi, sau de dvs, doar pentru publicare. Avem o gama larga de nise, printre care sanatate, divertisment, sport, administratie, culinar si chiar auto.