De ce sunt campaniile de articole platite o strategie importanta in 2016

Desi modul in care se face SEO s-a schimbat in ultimii ani, eforturile de optimizare pe motoarele de cautare trebuie sa ramana o parte importanta din strategia de promovare a oricarui brand sau site care doreste sa fie de succes.

Ce inseamna SEO in 2016?

Strategiile se schimba de-a lungul timpului odata cu noi update-uri de algoritm din partea celor de la Google, insa ideea de baza ramane aceeasi. SEO face site-urile mai usor de inteles atat pentru crawlerele si robotii motoarelor de cautare, cat si pentru utilizator. Desi motoarele de cautare devin din ce in ce mai sofisticate, acestea tot nu pot intelege un website in aceleasi mod in care il intelege un vizitator uman.

La inceputurile SEO-ului, in mijlocul anilor 1990, era nevoie doar de indexare manuala a paginilor, tag-uri meta cu cuvinte cheie si pagini cu un procent mare de densitate a cuvintelor cheie. In prezent tehnicile au devenit mult mai complexe si au in centrul lor unul dintre cele mai importante aspecte ale unei strategii de optimizare: link building-ul.

Motoarele de cautare inteleg ca un site este relevant in momentul in care alte site-uri trimit inapoi catre acesta ca sursa de informatie. Este important in aceasta ecuatie atat calitatea continutului care trimite inapoi catre site (relevanta sa in legatura cu nisa site-ului) cat si calitatea paginii pe care este postat link-ul.

Pentru a genera link-uri intr-un mod eficient dar si sigur, campaniile de articole SEO sunt unele dintre metodele preferate in momentul actual.

Campaniile de advertoriale – o metoda sigura si eficienta din punct de vedere a costurilor

O campanie de articole SEO implica realizarea unui numar de articole – de obicei de tip advertoriale – si postarea acestora pe o lista de site-uri cu autoritate. Articolele includ link-uri care trimit inapoi catre site-ul in curs de optimizare, contribuind la procesul de link building.

Atunci cand sunt scrise de catre un content writer sau un copywriter cu experienta, aceste advertoriale vor contine informatie de calitate, care poate aduce trafic inclusiv in mod direct pe site, trezind interesul cititorilor care au astfel mult mai multe sanse sa urmeze link-ul din text.

Tagged with:
Posted in Articole
Facebook

Inscriere in directoare

Oferim serviciul de inscriere in directoare web romanesti de peste 5 ani. Avem o lista de peste 120 de directoare romanesti, online, pe care o actualizam in mod continuu. Pachetul este de 22 euro (PayPal, Transfer Bancar). Pentru directoare straine, contactati-ne.

Advertoriale
Va oferim articole cu link-uri in ele, pe o retea de siteuri de calitate, cu ip-uri unice. Articolele pot fi scrise de noi, sau de dvs, doar pentru publicare. Avem o gama larga de nise, printre care sanatate, divertisment, sport, administratie, culinar si chiar auto.