Ce este optimizarea SEO

Pentru toti cei care vor sa intre in bussinesul mediului online, vor trebuii sa se documenteze inainte, legat de diferitele notiuni, inclusiv cel al optimizarii SEO. Ce este SEO? Venind de la ‘Search Engine Optimization’, si explicat pentru incepatori, SEO se defineste ca niste actiuni supuse asupra paginilor web, si avand ca scop ocuparea unei pozitii avansate in diferitele motoare de cautare (ex:google.ro). AcesteĀ  actiuni se impart in doua mari categorii:

1. seo on page (se refera la optimizarea paginii, structura si design, codurilor din sursa dar si bineinteles continutului unic).

2. seo off page (se realizeaza prin obtinerea de legaturi de pe alte siteuri, de preferat similare).

Trebuie totusi sa aflati ca un astfel de proces, optimizarea seo, nu se face de pe o zi pe alta, ci dureaza o perioada lunga de timp, iar timpul de optimizare poate varia in functie de diferiteĀ  notiuni.

Tagged with: , , , ,
Posted in Articole
Facebook

Inscriere in directoare

Oferim serviciul de inscriere in directoare web romanesti de peste 5 ani. Avem o lista de peste 120 de directoare romanesti, online, pe care o actualizam in mod continuu. Pachetul este de 22 euro (PayPal, Transfer Bancar). Pentru directoare straine, contactati-ne.

Advertoriale
Va oferim articole cu link-uri in ele, pe o retea de siteuri de calitate, cu ip-uri unice. Articolele pot fi scrise de noi, sau de dvs, doar pentru publicare. Avem o gama larga de nise, printre care sanatate, divertisment, sport, administratie, culinar si chiar auto.