Alegerea unui web hosting de calitate

Odata ce ati intrat in business-ul din mediul online, creendu-va propria afacere, sau administrand blogurile dumneavoastra personale, trebuie sa tineti cont de un lucru esential, acela ca dupa ce achizitionati un domeniu web, trebuie sa cumparati si o gazduire web.

Daca domeniul web il puteti lua de la orice firma care se ocupa cu asa ceva, la hosting putem spune ca nu e acelasi lucru, asta pentru ca multe din firme de web hosting nu ofera seriozitate si calitate.

 

Puteti avea ‘norocul’ sa achizitionati un plan de gazduire la un pret modic, si ca surpriza, el sa pice din ora in ora, sau chiar mai rau, sa cada odata pentru totdeauna, fara a va mai putea recupera bazele de date si datele stocate pe ftp.

In tara noastra, din propria experienta va spun, sunt sute de firme de apartament care ofera aceste servicii, fara insa a pune accent pe calitate si stabilitate, ceea ce are nevoie un client.

Revin prin cele spuse, si am sa va recomand o firma de web hosting, care iti pune la dispozitie de la stabilitatea pachetului de gazduire pana la asistenta 24/24, asistenta asigurata de profesionisti. Gazduire.ro este una dintre cele mai vechi firme de profil de pe piata, asigurand servicii de hosting pentru firme si branduri mari din Romania. Credeti ca acele firme au apelat la serviciile lor, doar ca sa apeleze? Nu! Calitatea, stabilitatea si asistenta oferita de cei de la gazduire.ro ii propulseaza printre primele firme de servicii web.

gazduire-ro

Pe langa faptul ca ei ofera servicii de hosting de inalta calitate, prin faptul ca puteti achizitiona pachete de hosting resseler, vps sau chiar servere dedicate, gazduire.ro mai vinde si domenii web, incluzand toate extensiile existente.

Daca v-ati hotarat in vederea achizitionarii unui plan sau achizitionarea unui domeniu web, v-am lasat mai jos datele de contact al celor de la gazduire.ro:

 

Telefon: 0374.18.78.99

Fax: 021.209.53.25

Email: [email protected]

Ii puteti gasii si pe retelele de socializare la: https://www.facebook.com/Gazduireweb.ro/

Posted in Articole
Facebook

Inscriere in directoare

Oferim serviciul de inscriere in directoare web romanesti de peste 5 ani. Avem o lista de peste 120 de directoare romanesti, online, pe care o actualizam in mod continuu. Pachetul este de 22 euro (PayPal, Transfer Bancar). Pentru directoare straine, contactati-ne.

Advertoriale
Va oferim articole cu link-uri in ele, pe o retea de siteuri de calitate, cu ip-uri unice. Articolele pot fi scrise de noi, sau de dvs, doar pentru publicare. Avem o gama larga de nise, printre care sanatate, divertisment, sport, administratie, culinar si chiar auto.